Food consumption, cytochrome P450 3A4 (CYP3A4) presystemic inhibitors, and bioavailability of saquinavir
COL0074661
- Autores:
-
Amariles Muñoz, Pedro
- Tipo de recurso:
- Letter to the editor
- Fecha de publicación:
- 2007
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/24064
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/24064
https://www.elsevier.es/es-revista-farmacia-hospitalaria-121-articulo-food-consumption-cytochrome-p450-3a4-13118141
- Palabra clave:
- Consumo de Alimentos
Food Consumption
Sistema Enzimático del Citocromo P-450
Cytochrome P-450 Enzyme System
Citocromo P-450 CYP3A4
Cytochrome P-450 CYP3A4
Disponibilidad Biológica
Biological Availability
Saquinavir
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/co/