Food consumption, cytochrome P450 3A4 (CYP3A4) presystemic inhibitors, and bioavailability of saquinavir

COL0074661

Autores:
Amariles Muñoz, Pedro
Tipo de recurso:
Letter to the editor
Fecha de publicación:
2007
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/24064
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/24064
https://www.elsevier.es/es-revista-farmacia-hospitalaria-121-articulo-food-consumption-cytochrome-p450-3a4-13118141
Palabra clave:
Consumo de Alimentos
Food Consumption
Sistema Enzimático del Citocromo P-450
Cytochrome P-450 Enzyme System
Citocromo P-450 CYP3A4
Cytochrome P-450 CYP3A4
Disponibilidad Biológica
Biological Availability
Saquinavir
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/co/