Preferencias y frecuencia de consumo de derivados cárnicos por parte de estudiantes universitarios de Medellín, Colombia
ABSTRACT: Processed meat consumption has been increasing in college students in recent years, becoming a risk factor in health alimentary habits, so identifying the preferences and frequency of consumption of these products to establish intervention strategies is a matter of interest for researchers...
- Autores:
-
Rodríguez Espinosa, Holmes
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Urango Marchena, Luz Amparo
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11878
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11878
- Palabra clave:
- Carne
Meat
Productos cárnicos
Meat products
Preferencias alimenticias
Food preferences
Estudiantes
Students
Demografía
Demography
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)