Empleo de una ß-galactosidasa comercial de Kluyveromyces lactis en la hidrólisis de lactosuero
ABSTRACT: The whey is the largest waste subproduct of the dairy industry. Due to its high values of BOD is considered a source of water and soil contamination when discarded without any treatment. An alternative for the disposal of this agroindustrial waste is its application as a culture medium for...
- Autores:
-
Beltrán Flórez, Laura Julliet
Acosta Cárdenas, Alejandro
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10193
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10193
- Palabra clave:
- Beta-Galactosidasa
Galactosidasa
Hidrólisis enzimática
Kluyveromyces
Lactosuero
Suero de leche
Enzymatic hydrolysis
Whey
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)