Aportes de investigación. El caso de un estudio clínico controlado. Reflexiones teórico - metodológicas
ABSTRACT: This article shows the theoretical and methodological aspects, which allowed the design of an experiment on the transformation of a food into a drug. The purpose was to give the community an oral rehydration solution, using a home-made food (plantain farine) as a raw material, taking into...
- Autores:
-
Arias Valencia, María Mercedes
Bernal Parra, Carlos Alberto
Álcaraz López, Gloria Margarita
González Echeverri, Germán
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 1998
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/4641
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/4641
- Palabra clave:
- Soluciones rehidratantes
Rehidratación
Diarrea
rehydration solutions
Rehydration
Diarrhea- Diarrhoea
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)