Aportes de investigación. El caso de un estudio clínico controlado. Reflexiones teórico - metodológicas

ABSTRACT: This article shows the theoretical and methodological aspects, which allowed the design of an experiment on the transformation of a food into a drug. The purpose was to give the community an oral rehydration solution, using a home-made food (plantain farine) as a raw material, taking into...

Full description

Autores:
Arias Valencia, María Mercedes
Bernal Parra, Carlos Alberto
Álcaraz López, Gloria Margarita
González Echeverri, Germán
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
1998
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/4641
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/4641
Palabra clave:
Soluciones rehidratantes
Rehidratación
Diarrea
rehydration solutions
Rehydration
Diarrhea- Diarrhoea
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)