Contenido de ácidos grasos saturados y trans en materias primas grasas empleadas en algunas panaderías de Medellín
ABSTRACT: Previous studies have reported the presence of saturated and trans fatty acids in bakery products, which are related with chronic non-communicable diseases. Currently, the origin and quality of the primary fat ingredients and products used by bakers in the city of Medellin is currently unk...
- Autores:
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Turbay Ceballos, Sofía
Zapata Arroyave, Paola C.
Aguirre Sánchez, Sara M.
Quintero Laverde, Julieth N.
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Velásquez Rodríguez, Claudia María
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2018
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11356
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11356
- Palabra clave:
- Ácidos grasos saturados
Ácidos grasos trans
Cromatografía de gases
Grasas de la dieta
Margarina
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)