Contenido de ácidos grasos saturados y trans en materias primas grasas empleadas en algunas panaderías de Medellín

ABSTRACT: Previous studies have reported the presence of saturated and trans fatty acids in bakery products, which are related with chronic non-communicable diseases. Currently, the origin and quality of the primary fat ingredients and products used by bakers in the city of Medellin is currently unk...

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Autores:
Turbay Ceballos, Sofía
Zapata Arroyave, Paola C.
Aguirre Sánchez, Sara M.
Quintero Laverde, Julieth N.
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Velásquez Rodríguez, Claudia María
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2018
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11356
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11356
Palabra clave:
Ácidos grasos saturados
Ácidos grasos trans
Cromatografía de gases
Grasas de la dieta
Margarina
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)