Clasificación de alimentos consumidos en tiendas escolares, según contenido de nutrientes trazadores de riesgo, Medellín – 2012

ABSTRACT: The aim this study was to establish a classification of the most consumed foods in school stores (snacks, cakes, cookies, candy and sugary drinks) according to the degree of health risk. A cross, by which nutritional components were identified and no nutrient declared in the nutrition labe...

Full description

Autores:
Arboleda Montoya, Luz Marina
Rodríguez M., Laura
Varela Álvarez, Daniela
Velásquez Vargas, John Edinson
Zuluaga G., Catherine
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12079
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/12079
Palabra clave:
Riesgo severo
Severe risk
Alimentos
Food
Snacks
Snacks
Dulces
Sweets
Bebidas azucaradas
Soft drinks
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)