Clasificación de alimentos consumidos en tiendas escolares, según contenido de nutrientes trazadores de riesgo, Medellín – 2012
ABSTRACT: The aim this study was to establish a classification of the most consumed foods in school stores (snacks, cakes, cookies, candy and sugary drinks) according to the degree of health risk. A cross, by which nutritional components were identified and no nutrient declared in the nutrition labe...
- Autores:
-
Arboleda Montoya, Luz Marina
Rodríguez M., Laura
Varela Álvarez, Daniela
Velásquez Vargas, John Edinson
Zuluaga G., Catherine
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12079
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12079
- Palabra clave:
- Riesgo severo
Severe risk
Alimentos
Food
Snacks
Snacks
Dulces
Sweets
Bebidas azucaradas
Soft drinks
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)