Redes alimentarias alternativas de Medellín y el Oriente de Antioquia : espacios de construcción de confianza

ABSTRACT: Food supply in cities is largely managed by multinational companies using widespread systems, promoting the use of agrochemicals in food production, and generating unfair pricing and access. These factors have led to the creation of an alternative sector highlighting new mechanisms of prod...

Full description

Autores:
Cadavid Castro, Martha Alicia
Álvarez Castaño, Luz Stella
Quintero Vergara, Shirley Daniela
Martínez Bedoya, Ximena
Martínez López, Angie Paola
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2019
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12352
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/12352
Palabra clave:
Agricultura orgánica
Organic agriculture
Capital social
Social capital
Redes alimentarias alternativas
Alternative food networks
Alimentos orgánicos
Organic foods
Abastecimiento de alimentos
Food supply
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)