Redes alimentarias alternativas de Medellín y el Oriente de Antioquia : espacios de construcción de confianza
ABSTRACT: Food supply in cities is largely managed by multinational companies using widespread systems, promoting the use of agrochemicals in food production, and generating unfair pricing and access. These factors have led to the creation of an alternative sector highlighting new mechanisms of prod...
- Autores:
-
Cadavid Castro, Martha Alicia
Álvarez Castaño, Luz Stella
Quintero Vergara, Shirley Daniela
Martínez Bedoya, Ximena
Martínez López, Angie Paola
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2019
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12352
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12352
- Palabra clave:
- Agricultura orgánica
Organic agriculture
Capital social
Social capital
Redes alimentarias alternativas
Alternative food networks
Alimentos orgánicos
Organic foods
Abastecimiento de alimentos
Food supply
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)