Relación entre los usos populares de la granadilla (Passiflora ligularis juss) y su composición fitoquímica

ABSTRACT: This article reports the common uses of the Passiflora ligularis juss among the farm workers in the department of Huila and the preliminary results of its phytochemical composition. In the first phase of this investigation, an ethnobotany survey distributed among 42 families was consulted...

Full description

Autores:
Carvajal de Pabón, Luz Marina
Turbay Ceballos, Sandra María
Álvarez Salas, Lizeth Marelly
Rodríguez Carlosama, Adalberto
Álvarez Rivera, Julie Maritza
Bonilla Restrepo, Karla Cristina
Restrepo, Sara Luz
Parra Morera, Marisol
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8095
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/8095
https://revistas.unicauca.edu.co/index.php/biotecnologia/article/view/335
Palabra clave:
Alimentos funcionales
Compuestos bioactivos
Etnobotánica
Fitoquímica
Granadilla : Passiflora ligularis
Plantas medicinales
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia