Composición de ácidos grasos en algunos alimentos fritos y aceites de fritura y factores relacionados, en un sector universitario de Medellín-Colombia
ABSTRACT: Frying conditions affect fatty acids proportion in fried foods. Objective: To determine the effect of frying conditions on fatty acid composition: saturated, monounsaturated, polyunsaturated, and trans fatty acid in fried food and frying oils. Materials and methods: 22 food samples and the...
- Autores:
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Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Martínez Galán, Julián Paul
Cardona Zuleta, Luz Margarita
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10486
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10486
- Palabra clave:
- Aceites
Oils
Grasas
Fats
Alimentos fritos
Fried foods
Ácidos grasos monoinsaturados
Monounsaturated fatty acids
Ácidos grasos trans
Trans fatty acids
Aceite de soja
Soja oil
Aceite de palma
Palm oil
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)