Nisina como conservante de alimentos : revisión sistemática de la literatura
ABSTRACT: Currently, one of the mostimportant obligations of the food industry is to be able to guarantee product innocuousness, which translates into a need for preservatives. Nisin, an antimicrobial peptide produced by Lactococcus lactis, holds the greatest potential as a natural preservative used...
- Autores:
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Cano Serna, Daniela
Gómez Marín, María Antonia
Oviedo Gallego, Vanessa
Ríos Osorio, Leonardo Alberto
- Tipo de recurso:
- Review article
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/12939
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/12939
- Palabra clave:
- microorganismo
microorganism
nisina
nisin
antimicrobiano
antimicrobial
preservación
preservation
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)