Factores de riesgo ocupacional en servicios de alimentación y nutrición por autogestión. Estudio de casos : empresas manufactureras. Medellín, Colombia, 2010
ABSTRACT: The food services as a productive unit generate occupational risks for people working in the transformation of raw material to final product delivery, these risks have to be identified, prevented and intervened promptly. Objective: to identify significant occupational risk factors suscepti...
- Autores:
-
Orozco Soto, Diana María
Montoya Cataño, Osvaldo
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2010
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11389
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11389
- Palabra clave:
- Servicios de alimentación y nutrición
Food and nutrition services
Riesgos ocupacionales
Occupational risks
Salud ocupacional
Occupational health
Factores de riesgo
Risk factors
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)