Factores de riesgo ocupacional en servicios de alimentación y nutrición por autogestión. Estudio de casos : empresas manufactureras. Medellín, Colombia, 2010

ABSTRACT: The food services as a productive unit generate occupational risks for people working in the transformation of raw material to final product delivery, these risks have to be identified, prevented and intervened promptly. Objective: to identify significant occupational risk factors suscepti...

Full description

Autores:
Orozco Soto, Diana María
Montoya Cataño, Osvaldo
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2010
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11389
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11389
Palabra clave:
Servicios de alimentación y nutrición
Food and nutrition services
Riesgos ocupacionales
Occupational risks
Salud ocupacional
Occupational health
Factores de riesgo
Risk factors
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)