Efecto de los compuestos bioactivos de algunos alimentos en la salud
ABSTRACT: Phytochemical substances are bioactive compounds that have special interest for scientist because of the health-promoting properties that have been demonstrated in scientific studies. Some consumers are interested to eat these products to be healthier; therefore they are requiring informat...
- Autores:
-
Urango Marchena, Luz Amparo
Montoya Parra, Gina Alejandra
Cuadros Quiroz, María Adelaida
Henao Cardona, Diana Carolina
Zapata, Paula Andrea
López Mira, Leidy
Castaño, Erika
Serna López, Ángela María
Vanegas, Claudia Vanesa
Loaiza, María Camila
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
- Tipo de recurso:
- Review article
- Fecha de publicación:
- 2009
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10530
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10530
- Palabra clave:
- Alimentos funcionales
Antioxidantes
Antioxidants
Bioactive compounds
Carotenoides
Carotenoids
Compuestos bioactivos
Functional foods
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)