Efecto de los compuestos bioactivos de algunos alimentos en la salud

ABSTRACT: Phytochemical substances are bioactive compounds that have special interest for scientist because of the health-promoting properties that have been demonstrated in scientific studies. Some consumers are interested to eat these products to be healthier; therefore they are requiring informat...

Full description

Autores:
Urango Marchena, Luz Amparo
Montoya Parra, Gina Alejandra
Cuadros Quiroz, María Adelaida
Henao Cardona, Diana Carolina
Zapata, Paula Andrea
López Mira, Leidy
Castaño, Erika
Serna López, Ángela María
Vanegas, Claudia Vanesa
Loaiza, María Camila
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Tipo de recurso:
Review article
Fecha de publicación:
2009
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10530
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/10530
Palabra clave:
Alimentos funcionales
Antioxidantes
Antioxidants
Bioactive compounds
Carotenoides
Carotenoids
Compuestos bioactivos
Functional foods
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)