Contenido de compuestos polares totales en aceites de cocina previo uso más vendidos en Medellín (Colombia)
ABSTRACT: Concentration of polar compounds in cooking oils is an indicator of high temperatures damage and health risks. However, for some oils, the increase of those compounds is due to beneficial health substances. Although there is not an international standard, investigations report between 0,5-...
- Autores:
-
Ramírez Botero, Claudia María
Gómez Ramírez, Briana Davahiva
Suaterna Hurtado, Adriana Cecilia
Martínez Galán, Julián Paul
Cardona Zuleta, Luz Margarita
Rojano, Benjamín Alberto
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11362
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11362
- Palabra clave:
- Aceites
Ácidos grasos
Compuestos polares
Cromatografía
Refinación
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)