Propiedades antioxidantes de extractos de curuba (Passiflora mollisima Bailey) en crema de leche
ABSTRACT:Milk fat contributes to flavors of dairy products and contributes to fat-soluble vitamins absorption. However, it is susceptible to oxidation reactions that result in a decrease in the quality of products. Objective: To evaluate the antioxidant capacity of the milk cream supplemented with 0...
- Autores:
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Ochoa Ospina, Clara Inés
Sepúlveda Valencia, José Uriel
Maldonado Celis, María Elena
Zapata Acosta, Karol
Rojano, Benjamín Alberto
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10253
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10253
- Palabra clave:
- Antioxidantes
Crema de leche
Dairy products
Milk cream
Peroxidación lipídica
Productos lácteos
Antioxidants
Curuba - Passiflora mollissima
Lipid peroxidation
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)