Transformaciones y aspectos socioculturales presentes en el Programa de Restaurantes Escolares de Medellín desde 1961 a 2010

ABSTRACT: Diet is a complex sociocultural act providing biological, nutritional, political and social dimensions. Interlocking them creates inequalities such as food shortages and access to food through social programs. The aim of this study is to identify the changes in the program of school restau...

Full description

Autores:
Arboleda Montoya, Luz Marina
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11722
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11722
Palabra clave:
Asistencia alimentaria
Food Assistance
Cultura
Culture
Percepción
Perception
Planificación de menús
Menu Planning
Política nutricional
Nutrition Policy
Colombia
Colombia
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)