Transformaciones y aspectos socioculturales presentes en el Programa de Restaurantes Escolares de Medellín desde 1961 a 2010
ABSTRACT: Diet is a complex sociocultural act providing biological, nutritional, political and social dimensions. Interlocking them creates inequalities such as food shortages and access to food through social programs. The aim of this study is to identify the changes in the program of school restau...
- Autores:
-
Arboleda Montoya, Luz Marina
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11722
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11722
- Palabra clave:
- Asistencia alimentaria
Food Assistance
Cultura
Culture
Percepción
Perception
Planificación de menús
Menu Planning
Política nutricional
Nutrition Policy
Colombia
Colombia
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)