Caracterización de diversas especies de peces como fuente de PUFAs y omega 3 según su perfil de ácidos grasos

ABSTRACT: In recent years, studies focused on fish consumption as a source of polyunsaturated fatty acids (PUFAs), specifically long chain (DHA and EPA), have become garnered strength due to increasing evidence of various health protection and prevention effects. Salmon has been the most recommended...

Full description

Autores:
Atehortúa Osorno, Ana Cristina
Velásquez Rodríguez, Claudia María
López Marín, Beatriz Estella
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2017
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10885
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/10885
Palabra clave:
Peces
Fish
Ácidos grasos insaturados
Unsaturated fatty acids
Ácido docosahexahenoico
Docosahexahenoic acid
Ácido eicosapentaenoico
Eicosapentaenoic acid
Rights
openAccess
License
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