Caracterización de diversas especies de peces como fuente de PUFAs y omega 3 según su perfil de ácidos grasos
ABSTRACT: In recent years, studies focused on fish consumption as a source of polyunsaturated fatty acids (PUFAs), specifically long chain (DHA and EPA), have become garnered strength due to increasing evidence of various health protection and prevention effects. Salmon has been the most recommended...
- Autores:
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Atehortúa Osorno, Ana Cristina
Velásquez Rodríguez, Claudia María
López Marín, Beatriz Estella
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2017
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10885
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10885
- Palabra clave:
- Peces
Fish
Ácidos grasos insaturados
Unsaturated fatty acids
Ácido docosahexahenoico
Docosahexahenoic acid
Ácido eicosapentaenoico
Eicosapentaenoic acid
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)