Modelación de la cinética de degradación de alimentos para rumiantes
ABSTRACT: The in situ degradation technique has been adopted to evaluate the rate and extent of ruminal food degradation. The new models for formulation and evaluation of foods require of the precise determination of the dynamic aspects of ruminal foods degradation for which the in situ technique ha...
- Autores:
-
Rosero Noguera, Jaime Ricardo
Posada Ochoa, Sandra Lucía
- Tipo de recurso:
- Review article
- Fecha de publicación:
- 2007
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/7785
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/7785
- Palabra clave:
- Digestión ruminal
Fermentación
Fermentación ruminal
Producción de gas
Rumiantes
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)