Características nutricionales y antioxidantes de la uchuva colombiana (Physalys peruviana L.) en tres estadios de su maduración
ABSTRACT: The fruit Cape Gooseberry has described at yellow (intermediate) and orange (mature) stages. The objective was to describe content of nutrients, total phenols and carotenoids content and antioxidan capacity (DPPH and FRAP) from fruit Cape gooseberry harvested in three stages of ripeness ba...
- Autores:
-
Corrales Bernal, Andrea
Vergara, Ana Isabel
Rojano, Benjamín Alberto
Yahia Kazuz, Elhadi
Maldonado Celis, María Elena
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11980
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11980
- Palabra clave:
- Physalis peruviana
Physalis peruviana
Capacidad antioxidante
Antioxidant capacity
Flavonoides
Flavonoids
Carotenoides
Carotenoids
Fenoles
Phenols
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial 2.5 Colombia (CC BY-NC 2.5 CO)