Características nutricionales y antioxidantes de la uchuva colombiana (Physalys peruviana L.) en tres estadios de su maduración

ABSTRACT: The fruit Cape Gooseberry has described at yellow (intermediate) and orange (mature) stages. The objective was to describe content of nutrients, total phenols and carotenoids content and antioxidan capacity (DPPH and FRAP) from fruit Cape gooseberry harvested in three stages of ripeness ba...

Full description

Autores:
Corrales Bernal, Andrea
Vergara, Ana Isabel
Rojano, Benjamín Alberto
Yahia Kazuz, Elhadi
Maldonado Celis, María Elena
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2015
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11980
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11980
Palabra clave:
Physalis peruviana
Physalis peruviana
Capacidad antioxidante
Antioxidant capacity
Flavonoides
Flavonoids
Carotenoides
Carotenoids
Fenoles
Phenols
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial 2.5 Colombia (CC BY-NC 2.5 CO)