Caracterización morfológica de almidones de los géneros Triticum y Hordeum en la Península Ibérica
ABSTRACT: Starch grains are increasingly used in archaeobotanical studies as markers of diet, plant domestication, tool use and site organization in archaeological research, because their morphology and features provide a means to identify the plant that produced them. In this paper we characterize...
- Autores:
-
Aceituno Bocanegra, Francisco Javier
López Sáez, José Antonio
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2012
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/8404
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/8404
- Palabra clave:
- Almidón
Análisis de residuos
Arqueobotánica
Península Ibérica
Recursos vegetales
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Colombia