Mango de azúcar (Mangifera indica), variedad de Colombia : características antioxidantes, nutricionales y sensoriales

ABSTRACT: The sugar mango is a small Colombian cultivar with low fiber content, good aroma and flavor. This research evaluated antioxidant capacity (FRAP, DPPH) of the fruit at different ripening stages classified by visual inspection and CIELab scale. Nutritional and sensory characteristics and ORA...

Full description

Autores:
Corrales Bernal, Andrea
Maldonado Celis, María Elena
Urango Marchena, Luz Amparo
Franco Londoño, María Camila
Rojano, Benjamín Alberto
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/21998
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/21998
Palabra clave:
Plant Nectar
Néctar de las Plantas
Mangifera
Agnosia
Antioxidantes
Antioxidants
Rights
openAccess
License
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/co/