Mango de azúcar (Mangifera indica), variedad de Colombia : características antioxidantes, nutricionales y sensoriales
ABSTRACT: The sugar mango is a small Colombian cultivar with low fiber content, good aroma and flavor. This research evaluated antioxidant capacity (FRAP, DPPH) of the fruit at different ripening stages classified by visual inspection and CIELab scale. Nutritional and sensory characteristics and ORA...
- Autores:
-
Corrales Bernal, Andrea
Maldonado Celis, María Elena
Urango Marchena, Luz Amparo
Franco Londoño, María Camila
Rojano, Benjamín Alberto
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/21998
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/21998
- Palabra clave:
- Plant Nectar
Néctar de las Plantas
Mangifera
Agnosia
Antioxidantes
Antioxidants
- Rights
- openAccess
- License
- http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/co/