Evolución de la relación entre el consumo de huevo de gallina en el mundo (Gallus gallus domesticus) y los principales alimentos entre 1961 y 2009

ABSTRACT: the chicken egg is a food of high nutritional value and it is important to understand the relationship between egg consumption other common foods of animal and vegetable origin. Objective: determine the relationship between common foods and egg consumption globally during the years 1961 to...

Full description

Autores:
Calle Velásquez, Camilo Alberto
Estrada Pareja, Mónica María
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11402
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11402
Palabra clave:
Consumo de huevos
Comportamiento del consumidor
Fuentes proteicas
Gallina : Gallus gallus domesticus
Gallinas ponedoras
Preferencias de los consumidores
Proteína animal
Chicken types (egg)
Consumers' preferences
Consumer behavior
Egg production
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)