Evolución de la relación entre el consumo de huevo de gallina en el mundo (Gallus gallus domesticus) y los principales alimentos entre 1961 y 2009
ABSTRACT: the chicken egg is a food of high nutritional value and it is important to understand the relationship between egg consumption other common foods of animal and vegetable origin. Objective: determine the relationship between common foods and egg consumption globally during the years 1961 to...
- Autores:
-
Calle Velásquez, Camilo Alberto
Estrada Pareja, Mónica María
Restrepo Betancur, Luis Fernando
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2016
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11402
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11402
- Palabra clave:
- Consumo de huevos
Comportamiento del consumidor
Fuentes proteicas
Gallina : Gallus gallus domesticus
Gallinas ponedoras
Preferencias de los consumidores
Proteína animal
Chicken types (egg)
Consumers' preferences
Consumer behavior
Egg production
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)