Diseño del sistema HACCP para el proceso de producción de carne bovina para consumo

ABSTRACT: The objective of this work was to design the Hazard Analysis Critical Control Points - HACCP system for the meat production process in two sections, preharvest section and harvest section. Preharvest section was constituted for two beef cattle farms located in the municipality of Caucasia...

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Autores:
Fernández Silva, Jorge Arturo
Quiñónez Echavarría, Jaime de Jesús
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2003
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/7216
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/7216
Palabra clave:
Beneficios
Carne de res
Inocuidad
HACCP (Análisis de riesgos y control de puntos críticos)
Consumo de carne
Producción de carne
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)