Diseño del sistema HACCP para el proceso de producción de carne bovina para consumo
ABSTRACT: The objective of this work was to design the Hazard Analysis Critical Control Points - HACCP system for the meat production process in two sections, preharvest section and harvest section. Preharvest section was constituted for two beef cattle farms located in the municipality of Caucasia...
- Autores:
-
Fernández Silva, Jorge Arturo
Quiñónez Echavarría, Jaime de Jesús
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2003
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/7216
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/7216
- Palabra clave:
- Beneficios
Carne de res
Inocuidad
HACCP (Análisis de riesgos y control de puntos críticos)
Consumo de carne
Producción de carne
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)