Consumo de vegetales y factores relacionados en estudiantes universitarios de la ciudad de Medellín, Colombia
ABSTRACT: To know vegetable intake and its related factors is important, in order to design programs that promote these food intake. Objective: To describe vegetable intake and its related factors in undergraduates by gender, socioeconomic status, and type of university (public vs. private). Materia...
- Autores:
-
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Rodríguez Espinosa, Holmes
Deossa Restrepo, Gloria Cecilia
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2013
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11366
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11366
https://revistas.udea.edu.co/index.php/nutricion/article/view/18998
- Palabra clave:
- Alimentos
Colombia
Consumo de alimentos
Estudiantes universitarios
Food
Food consumption
Preferencias alimentarias
Vegetales
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)