Aprovechamiento del suero ácido de queso doble crema para la elaboración de quesillo utilizando tres métodos de complementación de acidez con tres ácidos orgánicos

ABSTRACT: Quesillo is a kind of cheese made with the acid serum of double cream cheese. General objective: To make quesillo with the acid serum of double cream cheese in a short period of time. Specific objectives: to evaluate three methods of acidity complementation with organic acids (lactic, citr...

Full description

Autores:
Londoño Ospina, Myriam
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2006
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10480
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/10480
Palabra clave:
Acid serum
Cheese
Cream cheese
Dairy products
Industria lechera
Productos lácteos
Queso
Queso crema
Serum cheese
Suero ácido
Suero de queso
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)