Aprovechamiento del suero ácido de queso doble crema para la elaboración de quesillo utilizando tres métodos de complementación de acidez con tres ácidos orgánicos
ABSTRACT: Quesillo is a kind of cheese made with the acid serum of double cream cheese. General objective: To make quesillo with the acid serum of double cream cheese in a short period of time. Specific objectives: to evaluate three methods of acidity complementation with organic acids (lactic, citr...
- Autores:
-
Londoño Ospina, Myriam
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2006
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10480
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10480
- Palabra clave:
- Acid serum
Cheese
Cream cheese
Dairy products
Industria lechera
Productos lácteos
Queso
Queso crema
Serum cheese
Suero ácido
Suero de queso
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)