Validación del juego reglado “Chefcitos”, para promover hábitos de vida saludable y el consumo de frutas y verduras en escolares mayores de siete años. Colombia, 2014
ABSTRACT: The low consumption of fruits and vegetables is a risk factor for chronic non communicable diseases, to promote the consumption of fruits and vegetables in children several strategies and aids have been developed. One of this aid are the table games. These should be validated to ensure its...
- Autores:
-
Arismendi Bustamante, Lady Johana
Carmona Garcés, Isabel Cristina
Rodríguez Villamil, Luz Natalia
Alzate Yepes, Teresita
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/10069
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/10069
- Palabra clave:
- Educación en salud
Educational models
Feeding habits
Hábitos alimenticios
Health counseling
Health promotion
Modelos educativos
Nutrición
Nutrition
Promoción de la salud
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)