Conocimientos, gustos y prácticas sobre el consumo de lácteos en una población escolar de la ciudad de Medellín-Colombia

ABSTRACT: Dairy products intake is important for children’s health and development. However, in developing countries, it does not reach WHO recommendation; 180 L/person/y. Objective: To determine the knowledge, preference and practices associated with dairy products intake in school population from...

Full description

Autores:
Rodríguez Espinosa, Holmes
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Martínez Hernández, Libia Inés
Tipo de recurso:
Article of investigation
Fecha de publicación:
2014
Institución:
Universidad de Antioquia
Repositorio:
Repositorio UdeA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11049
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/10495/11049
https://revistas.udea.edu.co/index.php/nutricion/article/view/20314
Palabra clave:
Productos lácteos
Dairy products
Leche
Milk
Gaseosa
Soda
Bebidas
Drinks
Consumo de alimentos
Consumption of food
Preferencias alimentarias
Food preferences
Hábitos alimentarios
Eating habits
Niños
Children
Rights
openAccess
License
Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)