Conocimientos, gustos y prácticas sobre el consumo de lácteos en una población escolar de la ciudad de Medellín-Colombia
ABSTRACT: Dairy products intake is important for children’s health and development. However, in developing countries, it does not reach WHO recommendation; 180 L/person/y. Objective: To determine the knowledge, preference and practices associated with dairy products intake in school population from...
- Autores:
-
Rodríguez Espinosa, Holmes
Restrepo Betancur, Luis Fernando
Martínez Hernández, Libia Inés
- Tipo de recurso:
- Article of investigation
- Fecha de publicación:
- 2014
- Institución:
- Universidad de Antioquia
- Repositorio:
- Repositorio UdeA
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:bibliotecadigital.udea.edu.co:10495/11049
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/10495/11049
https://revistas.udea.edu.co/index.php/nutricion/article/view/20314
- Palabra clave:
- Productos lácteos
Dairy products
Leche
Milk
Gaseosa
Soda
Bebidas
Drinks
Consumo de alimentos
Consumption of food
Preferencias alimentarias
Food preferences
Hábitos alimentarios
Eating habits
Niños
Children
- Rights
- openAccess
- License
- Atribución-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Colombia (CC BY-NC-SA 2.5 CO)