Obtención del polvo de crema de ahuyama (Cucurbita moschata) por el método de spray drying

Ahuyama cream (Cucurbita moschata) contains a large amount of nutrients, among which a high amount of minerals and carbohydrates stands out. The spray drying technology corresponds to a technique by which water is evaporated from a liquid or semi-liquid phase for its conversion to a solid phase (dry...

Full description

Autores:
Zabaleta Durango, Yenifer
Vásquez López, Kellys Tatiana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de Córdoba
Repositorio:
Repositorio Institucional Unicórdoba
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4219
Acceso en línea:
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4219
Palabra clave:
Ahuyama
Spray secado
Maltodextrina
Solubilidad
Humedad
Rendimiento
Color
Ahuyama
Spray Dried
Maltodextrin
Solubility
Moisture
Yield
Color
Rights
openAccess
License
Copyright Universidad de Córdoba, 2021