Obtención del polvo de crema de ahuyama (Cucurbita moschata) por el método de spray drying
Ahuyama cream (Cucurbita moschata) contains a large amount of nutrients, among which a high amount of minerals and carbohydrates stands out. The spray drying technology corresponds to a technique by which water is evaporated from a liquid or semi-liquid phase for its conversion to a solid phase (dry...
- Autores:
-
Zabaleta Durango, Yenifer
Vásquez López, Kellys Tatiana
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad de Córdoba
- Repositorio:
- Repositorio Institucional Unicórdoba
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4219
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4219
- Palabra clave:
- Ahuyama
Spray secado
Maltodextrina
Solubilidad
Humedad
Rendimiento
Color
Ahuyama
Spray Dried
Maltodextrin
Solubility
Moisture
Yield
Color
- Rights
- openAccess
- License
- Copyright Universidad de Córdoba, 2021