Estudio de factibilidad para la creación del restaurante vida saludable en el municipio de Sahagún, Córdoba
This project is focused on the creation of a company dedicated to the sale of healthy foods, in the Municipality of Sahagún Córdoba, whose main objective is to contribute to the well-being of the population, for this it is necessary to evaluate its viability through studies that allow to analyze not...
- Autores:
-
Pacheco Meza, Liliana Patricia
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad de Córdoba
- Repositorio:
- Repositorio Institucional Unicórdoba
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/6311
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/6311
- Palabra clave:
- Alimentación Saludable.
Calidad de Vida.
Hábitos.
Salud.
Enfermedades Crónicas no transmisibles.
Estilos de Vida Saludable.
Emprendimiento
Innovación.
Healthy eating.
Healthy food.
Quality of life.
Habits.
Health.
Non-communicable chronic diseases.
Healthy lifestyles.
Entrepreneurship.
Innovation.
- Rights
- openAccess
- License
- Copyright Universidad de Córdoba, 2022