Estudio de factibilidad para la creación del restaurante vida saludable en el municipio de Sahagún, Córdoba

This project is focused on the creation of a company dedicated to the sale of healthy foods, in the Municipality of Sahagún Córdoba, whose main objective is to contribute to the well-being of the population, for this it is necessary to evaluate its viability through studies that allow to analyze not...

Full description

Autores:
Pacheco Meza, Liliana Patricia
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad de Córdoba
Repositorio:
Repositorio Institucional Unicórdoba
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/6311
Acceso en línea:
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/6311
Palabra clave:
Alimentación Saludable.
Calidad de Vida.
Hábitos.
Salud.
Enfermedades Crónicas no transmisibles.
Estilos de Vida Saludable.
Emprendimiento
Innovación.
Healthy eating.
Healthy food.
Quality of life.
Habits.
Health.
Non-communicable chronic diseases.
Healthy lifestyles.
Entrepreneurship.
Innovation.
Rights
openAccess
License
Copyright Universidad de Córdoba, 2022