Uso de alimentos funcionales con bajo índice glicémico y compuestos bioactivos utilizados para la prevención y tratamiento de la diabetes mellitus tipo 2

Diabetes mellitus is a chronic disease, which occurs when high blood glucose levels are present. An unbalanced diet has been found to be an important risk factor in the prevalence of chronic non-communicable diseases, including diabetes mellitus and the complications that can occur as the disease pr...

Full description

Autores:
Blanquiceth Arrieta, Jorge Luis
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad de Córdoba
Repositorio:
Repositorio Institucional Unicórdoba
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4836
Acceso en línea:
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4836
Palabra clave:
Índice glicémico
Diabetes
Alimentación funcional
Nutrición
Glycemic index Glycemic index
Diabetes
Functional food Glycemic index
Nutrition
Rights
openAccess
License
Copyright Universidad de Córdoba, 2022