Uso de alimentos funcionales con bajo índice glicémico y compuestos bioactivos utilizados para la prevención y tratamiento de la diabetes mellitus tipo 2
Diabetes mellitus is a chronic disease, which occurs when high blood glucose levels are present. An unbalanced diet has been found to be an important risk factor in the prevalence of chronic non-communicable diseases, including diabetes mellitus and the complications that can occur as the disease pr...
- Autores:
-
Blanquiceth Arrieta, Jorge Luis
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad de Córdoba
- Repositorio:
- Repositorio Institucional Unicórdoba
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4836
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4836
- Palabra clave:
- Índice glicémico
Diabetes
Alimentación funcional
Nutrición
Glycemic index Glycemic index
Diabetes
Functional food Glycemic index
Nutrition
- Rights
- openAccess
- License
- Copyright Universidad de Córdoba, 2022