Análisis y seguimiento en el área de molino de procesamiento de arroz paddy (Oryza sativa L.) en la empresa Arrocera Propaddy S.A.S. en San Marcos, Sucre
This business practice was carried out in the milling company Arrocera Propaddy S.A.S., which was established as a formal company since July 17, 2014, starting its commercial activities on June 7, 2017, located in the municipality of San Marcos, Sucre, and has been dedicated to providing the service...
- Autores:
-
Ballena Oyola, Miguel Ángel
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad de Córdoba
- Repositorio:
- Repositorio Institucional Unicórdoba
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4753
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4753
- Palabra clave:
- Procesamiento
Eficiencia laboral, calidad de grano.
Calidad molinera
Processing
Labor efficiency, grain quality
Milling quality
- Rights
- openAccess
- License
- Copyright Universidad de Córdoba, 2021