Análisis y seguimiento en el área de molino de procesamiento de arroz paddy (Oryza sativa L.) en la empresa Arrocera Propaddy S.A.S. en San Marcos, Sucre

This business practice was carried out in the milling company Arrocera Propaddy S.A.S., which was established as a formal company since July 17, 2014, starting its commercial activities on June 7, 2017, located in the municipality of San Marcos, Sucre, and has been dedicated to providing the service...

Full description

Autores:
Ballena Oyola, Miguel Ángel
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad de Córdoba
Repositorio:
Repositorio Institucional Unicórdoba
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/4753
Acceso en línea:
https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/4753
Palabra clave:
Procesamiento
Eficiencia laboral, calidad de grano.
Calidad molinera
Processing
Labor efficiency, grain quality
Milling quality
Rights
openAccess
License
Copyright Universidad de Córdoba, 2021