Estudio de Prefactibilidad Para la Producción y Comercialización de quesadillas con contenido de fruta
The main objective of the research is to carry out a pre-feasibility study on the production and commercialization of quesadillas with fruit content, the main theoretical contributions of this research are based on the theories developed by Rodríguez (2001), Drucker (2004) and Schumpeter (1911), whi...
- Autores:
-
Rojas Castro, Luis David
Gómez Castro, Gerardo Esteban
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5068
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5068
- Palabra clave:
- Estudio de mercado
estudio financiero
estudio organizacional
estudio técnico
prefactibilidad
Market study
financial study
organizational study
technical study
pre-feasibility
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)