Estudio de Prefactibilidad Para la Producción y Comercialización de quesadillas con contenido de fruta

The main objective of the research is to carry out a pre-feasibility study on the production and commercialization of quesadillas with fruit content, the main theoretical contributions of this research are based on the theories developed by Rodríguez (2001), Drucker (2004) and Schumpeter (1911), whi...

Full description

Autores:
Rojas Castro, Luis David
Gómez Castro, Gerardo Esteban
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5068
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5068
Palabra clave:
Estudio de mercado
estudio financiero
estudio organizacional
estudio técnico
prefactibilidad
Market study
financial study
organizational study
technical study
pre-feasibility
Rights
openAccess
License
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)