Análisis De Los Sistemas De Costos Por Ordenes De Producción Y La Rentabilidad De Las Empresas De Repostería En La Ciudad De Santa Marta
The present investigative work is oriented to the area of costs, it is based on the application of a production order cost system in a pastry shop. Likewise, analyzing mainly all the cost mechanisms of confectionery companies in the city of Santa Marta. The insufficiency of an appropriate costing...
- Autores:
-
Daza Arciniegas , Luisa Fernanda
Rojas Ortiz, Erika Viviana
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2024
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/10019
- Acceso en línea:
- https://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/10019
- Palabra clave:
- sistema, costo
system, cost
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)