Modelo de negocio: galpón con condiciones ambientales autonomamente controladas e integración de Internet de las cosas (IoT) para el monitoreo remoto en plataforma web

The use of traditional methods for monitoring and control of heating, ventilation, lighting, relative humidity and ammonia concentration in the spaces dedicated to the rearing and raising of broilers, are some of the major limitations for the execution of the activities related to poultry farming in...

Full description

Autores:
Muñoz Acosta, Jorge Andrés
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6582
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6582
Palabra clave:
Aves de engorde
Calefacción
Ventilación
Iluminación
Humedad relativa
Concentración de amoniaco
Control
Modelo de negocio
Monitoreo
LoT
621.3
Broilers,
Heating,
Ventilation,
Lighting
Relative humidity,
Ammonia concentration,
Control,
Business model,
Monitoring,
LoT.
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)