Modelo de negocio: galpón con condiciones ambientales autonomamente controladas e integración de Internet de las cosas (IoT) para el monitoreo remoto en plataforma web
The use of traditional methods for monitoring and control of heating, ventilation, lighting, relative humidity and ammonia concentration in the spaces dedicated to the rearing and raising of broilers, are some of the major limitations for the execution of the activities related to poultry farming in...
- Autores:
-
Muñoz Acosta, Jorge Andrés
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6582
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6582
- Palabra clave:
- Aves de engorde
Calefacción
Ventilación
Iluminación
Humedad relativa
Concentración de amoniaco
Control
Modelo de negocio
Monitoreo
LoT
621.3
Broilers,
Heating,
Ventilation,
Lighting
Relative humidity,
Ammonia concentration,
Control,
Business model,
Monitoring,
LoT.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)