Estrategias de información y educación sobre entornos alimentarios saludables, implementadas por la Comisión Intersectorial de Seguridad Alimentaria y Nutricional (CISAN) y las Instituciones Educativas de Secundaria en Neiva – Huila.

This research proposal is based on recognizing the relevance that has currently charged the right to healthy eating, due to the high rates of mortality from non-communicable diseases that occur around the world, such as result of the consumption of ultra-processed foods and sugary drinks. The aforem...

Full description

Autores:
Castro Hermosa, Alvaro Andrés
Guzmán Arteaga, Jesús Hernando
Chaguala Atehortua, Carlos Eduardo
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8729
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8729
Palabra clave:
Alimentación saludable
Alimentos ultraprocesados
Bebidas azucaradas
Estrategias de información
Healthy nutrition
Ultra-processed foods
Sugary drinks
Information strategies
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)