Estrategias de información y educación sobre entornos alimentarios saludables, implementadas por la Comisión Intersectorial de Seguridad Alimentaria y Nutricional (CISAN) y las Instituciones Educativas de Secundaria en Neiva – Huila.
This research proposal is based on recognizing the relevance that has currently charged the right to healthy eating, due to the high rates of mortality from non-communicable diseases that occur around the world, such as result of the consumption of ultra-processed foods and sugary drinks. The aforem...
- Autores:
-
Castro Hermosa, Alvaro Andrés
Guzmán Arteaga, Jesús Hernando
Chaguala Atehortua, Carlos Eduardo
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8729
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8729
- Palabra clave:
- Alimentación saludable
Alimentos ultraprocesados
Bebidas azucaradas
Estrategias de información
Healthy nutrition
Ultra-processed foods
Sugary drinks
Information strategies
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)