Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica

The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provi...

Full description

Autores:
Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
Trujillo Urueña, Maria Angelica
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6097
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097
Palabra clave:
Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma.
Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma.
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)