Estudio de prefactibilidad para la exportación de Cacao en grano al mercado de Bélgica
The purpose of this pre-feasibility study is to determine the feasibility of exporting cocoa beans from the department of Tolima to Belgium, where we want to take advantage of the conditions offered by this country due to its chocolate tradition, in addition to the characteristics and benefits provi...
- Autores:
-
Gonzalez Escobar, Maria Alejandra
Trujillo Urueña, Maria Angelica
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6097
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6097
- Palabra clave:
- Cacao en grano, Exportación, Viabilidad, Tradición, Chocolate, Fino aroma.
Cocoa beans, Export, Viability, Tradition, Chocolate, Fine aroma.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)