Diseño de un biodigestor para el aprovechamiento del desecho lactosuero en la empresa Delilácteos San Martín.

The dairy industry, as a by-product of the cheese-making process, generates whey, which has a high content of organic matter in the form of lactose, proteins and other compounds from milk. Its uncontrolled management causes pollution problems, with serious impact on the ecosystem.

Autores:
Correa Rincón, César Mauricio
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5960
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5960
Palabra clave:
Biodigestor
Biogas
Biomasa
Energía eléctrica
Generador
Lactosuero
Biodigester
Biogas
Biomass
Electrical energy
Generator
Whey
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)