Diseño de un biodigestor para el aprovechamiento del desecho lactosuero en la empresa Delilácteos San Martín.
The dairy industry, as a by-product of the cheese-making process, generates whey, which has a high content of organic matter in the form of lactose, proteins and other compounds from milk. Its uncontrolled management causes pollution problems, with serious impact on the ecosystem.
- Autores:
-
Correa Rincón, César Mauricio
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5960
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5960
- Palabra clave:
- Biodigestor
Biogas
Biomasa
Energía eléctrica
Generador
Lactosuero
Biodigester
Biogas
Biomass
Electrical energy
Generator
Whey
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)