Propuesta de aprovechamiento de tomate chonto en polvo deshidratado como alternativa de valor agregado en la finca tomates Don Beto

His degree work presents the technical evaluation for the development of the use- of the Chonto tomato in its fourth and fifth categories, which is regularly wasted as animal feed, but at the same time shows a great opportunity for value generation and transformation into other consumer products. Th...

Full description

Autores:
Rodríguez Espinosa, Ivi Daniela
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9494
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9494
Palabra clave:
Tomate Chonto
estudio técnico
polvo deshidratado
capacidad
Chonto Tomato
technical study
dehydrated powder
capacity
Rights
openAccess
License
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)