Diseño de un plan de procedimientos operativos de la empresa La Pescadería Barú; basados en el decreto 3075 de 1997.
In this research project, the design of an operating procedures plan (OPP) was carried out to improve manufacturing practices in the company La Pescadería Barú. For this, first, an analysis of the current situation was carried out using a diagnostic tool based on the guidelines described in Chapter...
- Autores:
-
Almeida Llamas, John Jairo
Peña González, Albaro Jose
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6852
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6852
- Palabra clave:
- BPM
Decreto 3075 de 1997
Productos Pesqueros
Barú
BPM
Decree 3075 of 1997
Fishery Products
Barú
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)