Mejoramiento de la eficiencia energética en un proceso de cadena de frio en una industria de alimentos

The improvement in the energy efficiency of the cold chain allows saving in energy, economic costs and reducing greenhouse gas emissions into the atmosphere. This project studies the cold control process in a food industry from the energy point of view, analyzes the energy consumption that occurs in...

Full description

Autores:
Quiñones Rodriguez, Cristian Oflainer
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6471
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6471
Palabra clave:
Refrigeración
Eficiencia energética
Cadena de frio
Energía
Potencial de ahorro
Practicas operativas
620.1
Refrigeration
Energy efficiency
Cold chain
Energy
Savings potential
Operational practices
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)