Mejoramiento de la eficiencia energética en un proceso de cadena de frio en una industria de alimentos
The improvement in the energy efficiency of the cold chain allows saving in energy, economic costs and reducing greenhouse gas emissions into the atmosphere. This project studies the cold control process in a food industry from the energy point of view, analyzes the energy consumption that occurs in...
- Autores:
-
Quiñones Rodriguez, Cristian Oflainer
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6471
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6471
- Palabra clave:
- Refrigeración
Eficiencia energética
Cadena de frio
Energía
Potencial de ahorro
Practicas operativas
620.1
Refrigeration
Energy efficiency
Cold chain
Energy
Savings potential
Operational practices
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)