Estudio de la viabilidad para exportar desde el Tolima - Ibagué a países bajos carne de Codorniz

The present work aims to study the viability of exporting quail meat from Tolima to the Netherlands, based on the nutritional benefits that this meat offers and the environmental conditions that Colombia has to carry out the production and commercialization of these birds. The development of coturni...

Full description

Autores:
Hernández Gutiérrez, Marcela
Hurtado Caicedo, Sara Viviana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4596
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4596
Palabra clave:
Coturnicultura
Producción
Comercialización
Coturniculture
Production
Commercialization
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)