Estudio de prefactibilidad para la fabricación y comercialización de cerveza artesanal a base de la cascarilla del cacao

The purpose of this research is to demonstrate the manufacturing and commercialization process of a new potential product mainly aimed at the Bogotá market. This can be achieved with the initial installation of a microbrewery company that will try to get the best out of a characteristic fruit of Col...

Full description

Autores:
Rojas Sánchez, Edison Gilberto
Uribe Ortiz, Jhoan Sebastián
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5069
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5069
Palabra clave:
Cascarilla de cacao
Cerveza Artesanal
Comercialización
Estrategias
Estudios
Cocoa shell
Craft Beer
Marketing
Strategies
Studies
Rights
openAccess
License
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)