Estudio de prefactibilidad para la fabricación y comercialización de cerveza artesanal a base de la cascarilla del cacao
The purpose of this research is to demonstrate the manufacturing and commercialization process of a new potential product mainly aimed at the Bogotá market. This can be achieved with the initial installation of a microbrewery company that will try to get the best out of a characteristic fruit of Col...
- Autores:
-
Rojas Sánchez, Edison Gilberto
Uribe Ortiz, Jhoan Sebastián
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5069
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5069
- Palabra clave:
- Cascarilla de cacao
Cerveza Artesanal
Comercialización
Estrategias
Estudios
Cocoa shell
Craft Beer
Marketing
Strategies
Studies
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)