Estudio de prefactibilidad para la creación de una empresa comercializadora de queso costeño en el distrito de Santa Marta, Magdalena
The coastal cheese is one of the foods preferred by the coastal families and other regions of the country, cheese that is part of the meals and also as a raw material for the preparation of donuts, empanadas, and fast foods among others. In this sense, the following project is being developed, which...
- Autores:
-
Retamoso Gamarra, Brayan Roberto
Lara Fragozo, Darlis Carolina
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2022
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6065
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6065
- Palabra clave:
- Estudio de prefactibilidad
Plan de negocio
Queso costeño
comercializadora
Pre-feasibility study
Business plan
Coastal cheese
Marketer
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)