Plan de negocio para la creación de una hamburguesería artesanal con enfoque gastronómico global en la ciudad de Santa Marta

This business plan directs its approach towards the creation of an artisan hamburger restaurant with a global gastronomic focus, in the city of Santa Marta. In Colombia, the consumption of food outside the home has increased and consumers are always looking for different food alternatives, therefore...

Full description

Autores:
Estrada Correa, Diana Carolina
Sanjuan Fontalvo, Jennifer Camila
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2022
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/9413
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/9413
Palabra clave:
Comida rápida, Gastronomía global, Producto artesanal
Fast food, Global gastronomy, Craft product
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)