Determinación de residualidad de tetraciclinas en leche de fincas en el resguardo San Andrés de Sotavento

The present work evaluated the tetracycline residues in the milk coming from the dual purpose production systems of 40 farms of the San Andrés de Sotavento Indigenous Reservation in the departments of Córdoba and Sucre (Colombia), using the CHARM II methodology, comparing the results obtained with t...

Full description

Autores:
Madera Vergara, Paulo Cesar
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2020
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/2701
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/2701
Palabra clave:
Leche
Limites Máximos
Residualidad
Antibiótico
Tetraciclinas
Factores
Codex alimentarius
Milk
Maximum limits
Residuality
Antibiotic
Tetracyclines
Factors
Codex Alimentarius
Rights
openAccess
License
Attribution-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-ND 4.0)