Eficacia del gel termosensible de Pluronic F-127 a base de una matriz vegetal (papaya) – papaína y L-arginina como coadyuvante para la remoción de cálculo dental: investigación in vitro

Most methods for the control of dental calculus involve the use of chemical type adjuvants for the removal of dental calculus. Objective: To evaluate the efficacy of Pluronic F-127 Thermosensitive Gel based on a vegetable matrix (papaya) and L-arginine as an adjuvant for the removal of dental calcul...

Full description

Autores:
Angarita Gutiérrez, Any Yeraldin
Polania Peña, Sandra Tatiana
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/8698
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/8698
Palabra clave:
Matriz Vegetal
Papaína
Pluronic F-127
L-Arginina
Cálculo dental
Vegetable Matrix
Papain
Pluronic F-127
L-Arginine
Dental calculus
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)