Diseño de una solución semiautomática en el proceso de producción del pan de arroz
The regional context of the rice snack is presented, as a cultural heritage of the Meta department. Subsequently, describe the artisan process and the threads necessary for its manufacture, and from the previous one, analyze and identify the threads that are susceptible to conversion into automated...
- Autores:
-
Medina Escobar, Hernan Camilo
Mendez Gonzales, John Fredy
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2020
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/2555
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/2555
- Palabra clave:
- Snack
Pan
Amasadora
Gastronomia
Snack
Bread
Kneader
Gastronomy
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)