Plan de negocio para la creación de una repostería especializada en personas con enfermedades diabéticas y sobrepeso en Santa Marta
The idea of developing this project arises from the reality we are going through. Currently in society, diabetes constitutes a very high percentage of death, according to the WHO (World Health Organization) in Colombia, the death rate from Diabetes for 2020 was 18.27, in this way according to the st...
- Autores:
-
Tejeda Rangel, Brian José
Vargas Ortiz, Yisselth Andrea
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5964
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5964
- Palabra clave:
- Postre.
Torta.
Diabéticos.
Consumidor.
Saludable.
Cultura.
Dessert.
cake
Diabetics.
Consumer
Healthy.
Culture.
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)