Plan de negocio para la creación de una repostería especializada en personas con enfermedades diabéticas y sobrepeso en Santa Marta

The idea of developing this project arises from the reality we are going through. Currently in society, diabetes constitutes a very high percentage of death, according to the WHO (World Health Organization) in Colombia, the death rate from Diabetes for 2020 was 18.27, in this way according to the st...

Full description

Autores:
Tejeda Rangel, Brian José
Vargas Ortiz, Yisselth Andrea
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/5964
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/5964
Palabra clave:
Postre.
Torta.
Diabéticos.
Consumidor.
Saludable.
Cultura.
Dessert.
cake
Diabetics.
Consumer
Healthy.
Culture.
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)