Incremento en ventas de jugoso al sartén® maggi® a través del conocimiento y prueba del producto por parte del consumidor

The present work aims to identify key variables for the increase in sales of Jugoso al Sartén® through generating brand awaerness (Brand recognition), Jugoso al Sartén® is a MAGGI® product from Nestlé, launched at the end of 2018, Without the accompaniment of aggressive launch campaigns, which led t...

Full description

Autores:
Pagote Tovar, Carlos Fernando
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6249
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6249
Palabra clave:
Reconocimiento de Marca
Venta
Consumidor
Aumentar
Producto
658
Brand recognition
Sale
Consumer
Increase
Product
Rights
closedAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)