Incremento en ventas de jugoso al sartén® maggi® a través del conocimiento y prueba del producto por parte del consumidor
The present work aims to identify key variables for the increase in sales of Jugoso al Sartén® through generating brand awaerness (Brand recognition), Jugoso al Sartén® is a MAGGI® product from Nestlé, launched at the end of 2018, Without the accompaniment of aggressive launch campaigns, which led t...
- Autores:
-
Pagote Tovar, Carlos Fernando
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/6249
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/6249
- Palabra clave:
- Reconocimiento de Marca
Venta
Consumidor
Aumentar
Producto
658
Brand recognition
Sale
Consumer
Increase
Product
- Rights
- closedAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)