Plan de negocios para la creación de un restaurante temático de comida internacional en la localidad de Chapinero, Bogota D.C.

The present work seeks to determine the viability and feasibility model for the creation of an International thematic Restaurant, oriented towards Italian, Peruvian and Argentine food, in the town of Chapinero, Bogotá D.C. This research exposes a differential technical model through the introduction...

Full description

Autores:
Hilarion Espitia, Victor Hugo
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2021
Institución:
Universidad Antonio Nariño
Repositorio:
Repositorio UAN
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4910
Acceso en línea:
http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4910
Palabra clave:
Plan de negocios
Restaurante Temático
Gastronomía Internacional
Diversificación de Gastronomía
658
Business Plan
Thematic Restaurant
International Gastronomy
Gastronomy Diversification
Rights
openAccess
License
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)