Plan de negocios para la creación de un restaurante temático de comida internacional en la localidad de Chapinero, Bogota D.C.
The present work seeks to determine the viability and feasibility model for the creation of an International thematic Restaurant, oriented towards Italian, Peruvian and Argentine food, in the town of Chapinero, Bogotá D.C. This research exposes a differential technical model through the introduction...
- Autores:
-
Hilarion Espitia, Victor Hugo
- Tipo de recurso:
- Trabajo de grado de pregrado
- Fecha de publicación:
- 2021
- Institución:
- Universidad Antonio Nariño
- Repositorio:
- Repositorio UAN
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uan.edu.co:123456789/4910
- Acceso en línea:
- http://repositorio.uan.edu.co/handle/123456789/4910
- Palabra clave:
- Plan de negocios
Restaurante Temático
Gastronomía Internacional
Diversificación de Gastronomía
658
Business Plan
Thematic Restaurant
International Gastronomy
Gastronomy Diversification
- Rights
- openAccess
- License
- Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)